Crima care a oripilat vestul ţării! Oamenii cer închisoare pentru făptaş

Uciderea cu sânge rece a unei căţeluşe din rasa Labrador a revoltat întreg vestul ţării! Facebook-ul este plin de mesaje în care lumea cere să se facă dreptate, iar ucigaşul animalului să fie tras la răspundere.

Oribila faptă s-a petrecut în Aradul Nou, unde câinele a trecut gardul în curtea vecinilor şi ulterior a fost găsit cu gâtul tăiat.

Nu este foarte greu de bănuit cine a comis abominabila faptă, aşa încât, chiar dacă aceasta s-a petrecut „pe teritoriul său”, ucigaşul tot poate – şi trebuie! – să plătească pentru ceea ce a făcut.

Mulţi dintre internauţii care au reacţionat cer condamnarea la închisoare a făptaşului.

Sursa: newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
lekteur 28 septembrie 2017
Mai în...cet cu falsul discurs politic corect... Te pricepi la câini, cetule ? Un labrador e un câine vesel, zglobiu, o plăcere să-l vezi jucându-se... Singura lui vină e că dat de un psihopat... Justiție pentru un suflet de prieten al... omului...
cet 28 septembrie 2017
condamn ferm orice atitudine agresiva sau violenta dar aici principalul vinovat este chiar... stapanul! cred cu tarie ca ar trebui sa utilizam mai hotarat zicala "libertatea si drepturile tale nu pot incalca libertatea si drepturile altora"!!!! , legile aplicate strict si universal tuturor si abia apoi va aparea timid .... si civilizatia !!