Colterm pornește de marţi căldura

Fără apă rece, apă caldă și căldură, joi, pe opt străzi mari și late din Timișoara

Având în vedere prognoza meteo pentru zilele următoare, cu temperaturi nocturne care coboară la 3-4 grade Celsius și temperaturi diurne care nu depășesc 13-14 grade, Colterm SA începe de marţi punerea în funcțiune a sistemului de termoficare din Timișoara.

Pornirea se va face etapizat, începând cu ora 9, urmând ca până în seara acestei zile să se livreze căldură în tot sistemul centralizat de alimentare cu energie termică al municipiului.

Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametri reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 38 de grade Celsius.

În funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții ori chiar a întreruperii distribuirii, dacă va fi cazul.

Clienții Colterm sunt rugați să deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării agentului termic, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot să apară la pornirea sistemului.

Acolo unde, din cauza unor probleme tehnice apărute în instalațiile de distribuție ce aparțin Colterm SA, va fi necesară întreruperea livrării căldurii sau aceasta nu va putea fi pornită conform programului, consumatorii vor fi anunțați prin lipirea de afișe la intrarea în imobil.

În cazul apariției unor probleme tehnice sau în cazul în care astăzi, până la ora 20, consumatorii constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul Colterm, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0256.494.133.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *