E nebunie la puşcărie

puscarie 1

Miercuri, începând cu ora 9, va fi miting în faţa Penitenciarului Timişoara, situat pe strada Popa Şapcă.

Circa 50 de membri ai Sindicatului Naţional al Lucrătorilor din Penitenciare vor protesta împotriva măsurilor discriminatorii impuse la nivel naţional în structura de apărare.

Nu vor participa toţi salariaţii, tocmai pentru a nu periclita siguranţa locului de deţinere. Concret, potrivit unei ordonanţe de urgenţă, toţi angajaţii din structura de apărare ar trebui să beneficieze de salariu de merit, începând cu 1 august.

Măsura se aplică la toate celelalte categorii (poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră, armată), dar nu şi la penitenciare.

Salariul de merit se acordă la o treime din persoanl, în funcţie de anumite criterii profesionale. Protestul sindical este destul de curios, având în vedere disputa acerbă care există pentru ocuparea unui loc în sistem.

De exemplu, la concursul din această vară, concurenţa a fost de 30 pe un loc, ca admiterea la „Medicină” în urmă cu 30 de ani.

Un proaspăt angajat în funcţia de agent câştigă 2.000 de lei în mână, cu posibilităţi de creştere în viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “E nebunie la puşcărie

  1. Si cei admisi au avut „recomandari” solide! Totul se face de catre cei de la butoane care trebuie sa-si bage copilasii in sistem ca de altceva nu ar fi buni!

    1. Baraca…esti o frustrata care ai cazut examenul cu brio…ai crezut ca daca te prezinti esti ca si intrata…trebuia sa inveti de 10 si nimeni nu iti taia din nota….dar daca esti prost si frustrat ramai cu aceste comentarii de doi lei asa cum si esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *