Antrenamente în spaţiul public

Un infractor periculos a fost ridicat de polițiști, la Timișoara, în timp ce făcea live pe o rețea de socializare

Începând de marţi, până joi, în Timişoara se desfăşoară exerciţiul „TIBISIS16”, la care vor participa mai multe structuri ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului.

O parte dintre activităţile cuprinse în scenariu se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta programul instituţiilor ori traficul.

Astfel, marţi, începând cu ora 16, va avea loc un exerciţiu la Palatul Dicasterial Timişoara. Miercuri, în Piaţa Libertăţii forţele de ordine vor interveni începând cu ora 10, iar pe Calea Martirilor, la ieşirea din Timişoara spre Giroc, se vor realiza antrenamente joi, începând cu ora 10.

La aceste exerciţii vor participa structuri din cadrul M.A.I. – Direcţia Generală Management Operaţional, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Timiş, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Timiş, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale Timiş, specialişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii, D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *