Colterm oprește căldura la Timișoara. Mesaj pentru toți abonații

Colterm va cere primăriei creșterea preţului gigacaloriei cu 17%

Dată fiind prognoza meteo pentru perioada următoare, potrivit căreia atât temperaturile diurne, cât și cele nocturne vor continua să crească, începând de vineri, 22 aprilie, Colterm va furniza, pe timpul zilei, agent termic pentru încălzire la parametri reduși, urmând ca din 26 aprilie să sisteze furnizarea căldurii în oraș.

CITEȘTE ȘI: Prin trucarea asumată a concursului de la Piețe, USR Timiș și-a anunțat noul slogan: “Cu impostori în funcții publice!”

„Încheiem încă un sezon de încălzire, nu lipsit de provocări și dificultăți, generate atât de situația financiară delicată pe care compania noastră o traversează, cât și pe fondul crizei energetice actuale. Dorim pe această cale să le mulțumim încă o dată abonaților noștri pentru înțelegerea arătată și pentru că ne-au rămas alături.

Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem toate eforturile necesare creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât pentru viitorul sezon rece confortul abonaților să fie pe măsura așteptărilor tuturor”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *