Colterm începe probele la rece

Astăzi, între orele 8 și 16, timișorenii de pe mai multe străzi vor învârti degeaba robinetul de apă caldă, Colterm anunțând întreruperea furnizării la CT Polonă, CT Buziaș și PT 45, în intervalul amintit, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, dar și pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Polonă, Atomului, Calea Buziașului, Electronicii, Meseriașilor, Metalurgiei, Petroliștilor, Recoltei, Siderurgiei, Tehnicii, Venus, Bucovina, Dirijorului, Învățătorului, Ion Vidu, Matei Basarab, Oboiului, Operetei și Calea Torontalului.

În altă ordine de idei, Colterm anunță că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2016-2017, de luni se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca agentul termic să poată fi furnizat, desigur, în funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie.

Asociaţiile de proprietari din imobilele în care se intervine în această perioadă la instalaţiile interioare – acestea din urmă fiind golite de apă – sunt rugate să-și finalizeze lucrările şi să permită încărcarea instalațiilor în condiţii de siguranţă atât pentru locatarii respectivi, cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze alte lucrări care să necesite descărcarea.

De asemenea, Colterm solicită timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire.

Abonații furnizorului de agent termic au la dispoziție în acest scop numărul de telefon 0256.494.133, care funcționează non-stop, având în plus și posibilitatea transmiterii on-line a sesizărilor, pe adresa [email protected]

0 Comments

No Comment.