Impuscături la ceas de seara în centrul unui oraş din Banat

taximetrist impuscat resita

Un incident ce părea la început o mică ceartă colegiala, a degenerat într-un adevărat scandal cu amenințări și împușcături în mijlocul Reşiţei, în zona parcării taximetristilor de la Nera.

În jurul orei 18, între doi taximetrişti de la Prima-Taxi, a izbucnit o mică ceartă legată de locul de parcare, mai exact, de mutarea mașinii în așa fel încât să mai încapă în parcare și un al doilea autoturism.

Se pare că de aici și până la o ceartă cu înjurături grele așa cum doar taximetriștii știu să le rostească, nu a mai fost decât un pas.

Cert este că la un moment dat, taximetristul de 50 de ani de la care a început scandalul, l-ar fi înjurat și amenințat pe celălalt coleg al său mai tânăr. La un moment dat, taximetristul mai în vârstă ar fi scos o bâtă și l-ar fi amenințat pe colegul său care s-a pus în mișcare.

Cert este că în toiul scandalului, bărbatul mai tânăr ar fi scos un pistol cu aer comprimat și l-a împușcat în picior în zona copsei cu un glonte de cauciuc pe colegul său mai în vârstă.

Aceasta este varianta martorilor; taximetristul rănit recunoaște că a fost o ceartă între ei și spune că taximetristul mai tânăr ar fi fugit până acasă de unde s-a întors cu un pistol, dar nu spune nimic de faptul că și-ar fi amenințat colegul mai tânăr cu bâta – declarați făcută de acesta.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns