Coloane de mașini parcate pe unele străzi dintre blocuri, la Timişoara. Nu se mai poate trece

strazi timisoara 1

Circulația în Timișoara a ajuns la un alt nivel, șoferii căutând rute alternative la cele deja blocate de mașini care se întind pe sute de metri. Mai nou, printre blocuri au luat naștere… coloanele de autoturisme.

Șoferii care vor să ajungă din Calea Circumvalațiunii sau pe strada Gheorghe Lazăr spre Calea Torontalului vor să ocolească zona Pieței Consiliul Europei și aleg să circule printre blocurile din cartierul Dacia. Așa se face că Strada Teiului, Strada Brândușei și strada Timiș au devenit unele dintre cele mai aglomerate.

Coloanele de autoturisme se întind pe toate cele trei străzi, la orele de vârf, spre disperarea timișorenilor care locuiesc în zonă. Este o situație anormală, într-un oraș care se pretinde de cinci stele și în care se realizează investiții masive în infrastructura rutieră, după cum spun reprezentanții administrației locale. Coloanele formate între blocuri schimbă și programul locatarilor.

Copiii nu mai au voie să se joace în fața blocului, din cauza mașinilor, iar rezidenții se înarmează cu nervi înainte de a pleca de acasă cu mașina. Mai mult, cele trei străzi sunt foarte înguste, astfel că circulația este mult mai greoaie. Trebuie menționat și un alt disconfort, cel produs de gazele de la eșapamentele mașinilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Coloane de mașini parcate pe unele străzi dintre blocuri, la Timişoara. Nu se mai poate trece

  1. Blocajul se produce acolo din cauza semaforului de la intersectia Str. Timis cu Calea Torontalului, care sta 20 de secunde pe verde si 2 minute pe rosu. Ceva tipic in toata Timisoara, de altfel…

  2. Ceva garaje de demolat nu sunt?Daca nu sunt,nu e nimic de facut…Noi suntem specializati pe demolari,la constructii nu prea ne pricepem…Puteti sa va rugati sa nu fie aglomeratie,ca sistemul de management al traficului functioneaza perfect si daca nu va place de el,nu circulati….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *