Colectă de haine şi încălţăminte pentru nevoiaşi. Vezi unde poţi dona în Timişoara

containere

Timişorenii care simt nevoia să-şi primenească garderoba şi să renunţe la o parte din hainele pe care nu le mai folosesc, dar care ar mai putea fi purtate ani buni, vor avea ocazia de a le dona semenilor sărmani într-o manieră simplă, doar depunându-le în nişte containere aflate la îndemână.

Federaţia „Caritas” a Diecezei Romano-Catolice Timişoara va iniţia, în parteneriat cu municipalitatea, o campanie de colectare a obiectelor vestimentare de care dorim să ne dispensăm, a pantofilor şi altor articole textile sau de marochinărie, în lăzi de doi metri pătraţi care vor fi amplasate pe spaţiul public, în mai multe zone ale oraşului.

Câte o pereche de asemenea containere, unul pentru haine şi unul pentru încălţăminte vor fi amplasate, după aprobarea acestei iniţiative în consiliul local, în mai nulte cartiere.

Publicul le va avea la dispoziţie pe Calea Sever Bocu (în staţia de autobuz „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, zona BRD, în Calea Buziaşului (lângă Profi, pe trotuar, între băncuţe), în Zona Soarelui (staţia de autobuz de la Parcul Sudului), în Calea Martirilor (la BRD, pe colţ, în staţia „Ioan Stanciu”), în Calea Şagului (în apropierea parcului din zona Steaua), pe Strada Transilvania – vizavi de restaurantul Nora, pe Strada Gh. Lazăr – în staţia de autobuz de la Kaufland,, la intersecţia Căii Torontalului cu Bulevardul Cetăţii (în staţia de autobuz, vizavi de Romstal), în Calea Aradului la Piaţa Verde şi lângă Stadionul „Dan Păltinişanu”.

De golirea containerelor, dar şi de distribuirea propriu-zisă a produselor colectate se vor ocupa reprezentanţii Federaţiei „Caritas”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Colectă de haine şi încălţăminte pentru nevoiaşi. Vezi unde poţi dona în Timişoara

  1. O idee excelenta. Ma tot intrebam, ce vom face cu aceste haine, daca se va trece complet la preluarea deseurilor doar selectiv. Ideea de a le pune undeva langa tomberon nu e chiar buna, pentru ca de obicei le gasesti a doua zi imprastiate … dar ideea cu containerele inchise este o idee buna si de mult asteptata.

  2. Am cautat in data de 09-07-2015 si nu am gasit nici un containar. Am fost in Girocului, Soareleui si Stadionul Dan Paltinisanu la NOVATIM.

  3. buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine am un baietel de 2 ani si as aavea si eu nevoie de haine incaltaminte jucarii si pentru mine haine si incaltaminte port marimea s si la papuci marimea 37 va las nr 0756599772

  4. Buna ziua dragi mamici eu ma numesc doina si am 17 ani am o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta cu ce puteti sunt fara de tata de la 9 ani am si o sora mai mica de 12 ani pe noi nia dat afara din casa acum eu stau cu prietenul la camin si astept si un copil mii foarte greu cu imbracatul si incaltatul de iarna prietenul lucreza numai el singur eu stau acasa la lucru nu ma pot duce ca nu am 18 ani a sai implinesc pe 21 decembrie dar deja mi se cunoaste burtica va rog din suflet sa ma ajutati cu ce puteti cu detergenti mincare vesela de imbracat pentru mine pentru prieten si sora si de incaltat si sora mai are nevoe de operatie la nas avem nevoe si de bani numarul meu este 062025901 doina

  5. de acum puteti dona (si cere) haine si online, iar noi le ridicam direct de la domiciliul dvs, din Timisoara si vecinatati! sau in toata tara puteti dona si prin curier, gratuit, deoarece noi platim transportul. citeste mai mult despre cat de usor este procesul de donare, si ce facem cu hainele, astfel incat sa ajunga direct la oamenii care au nevoie https://www.retvin.ro/adauga-anunt-donatie-sau-cerere/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *