Club de carte pentru dascăli și părinți

club 1

Joi, 24 ianuarie, la ora 18,30, la sediul organizației ”Inițiativă în Educație”, de pe Bd. Gh. Lazăr nr. 5, se va dezbate cartea lunii ianuarie – „Să predăm ca în Finlanda – 33 strategii simple pentru lecții pline de bună-dispoziție”, de Thimothy D. Walker.

CITEŞTE ŞI: Toţi copiii au primit „cadou” conturi bancare de la guvern

Clubul de carte inEDU este un proiect al asociaţiei ”Inițiativă în Educație”, care promovează lectura în domeniul educațional.

CITEŞTE ŞI: S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

Acesta se desfăşoară în parteneriat cu Academia Mămicilor din Timișoara şi cu Asociația Învățătorilor Bănățeni. Clubul este dedicat în mod special cadrelor didactice, părinților, studenților și viitorilor profesori, dar și tuturor celor care sunt preocupați de educație.

CITEŞTE ŞI: Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Cartea lunii ianuarie, spun organizatorii ”nu este despre Finlanda și despre un sistem de educație, ci despre copii, despre modul în care, oriunde și oricând, starea lor de bine, serviciile de suport pentru învățare, contactul cu natura, autonomia și încrederea fac ca lumile de multe ori paralele ale profesorilor și elevilor să se întâlnească și să genereze experiențe relevante de învățare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *