Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

oi 4

Zeci de oi au fost filmate, duminică, pe Drumul European 81, din Sălaj, oprite pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil. În zonă s-au format coloane de maşini, iar imaginile postate de şoferi pe Facebook au devenit virale.

Mirel Matyas, din Zalău, a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse în trafic, pe Drumul European 81, în timp ce stă în coloană pentru a face loc unei turme de oi. Animalele s-au oprit pentru a linge sarea împrăştiată de drumari pe carosabil.

„De pe drumurile patriei… O turmă de oi, fără cioban, a creat la intrarea în Sîncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse oricât au claxonat Şoferii… Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică…”, scrie Mirel Matyas.
Cristea, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Poliţia nu a fost sesizată despre acest incident.

”Nu am avut nicio sesizare nici directă, nici pe numărul unic de urgenţă 112 despre turma de oi de pe E81”, a spus Cristea, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imagini incredibile pe un drum european din România. O turmă de oi, scăpată de sub control, la lins sarea de pe asfalt

  1. Asa a fost din ’90 incoace pe soselele Romaniei. „Nu se stie unde era ciobanul”. Am eu o metoda simpla: se baga o oaie-doua in masina/camion/duba. Cand simti o bata pe spate, acolo e ciobanul.

Lasă un răspuns