Clientul unui magazin, dat „în urmărire” pe Facebook, după ce a furat un telefon mobil

hot 2

Furată la locul de muncă. O tânără şi-a uitat telefonul mobil pe pult, iar un client… i l-a furat.

La Arad, într-un magazin alimentar din zona centrală a oraşului, un individ a fost filmat cum fură smartphone-ul vânzătoarei, care nici nu şi-a dat seama că a fost păgubită, decât după ce a vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Suspectul, un bărbat bine îmbrăcat, a avut nevoie de doar o secundă pentru a acţiona şi pentru a se face nevăzut. Incidentul a avut loc marţi dimineaţa, 16 august, la ora 05:00, când pe stradă nu era foarte multă lume.

În imaginile surprinse de camerele de monitorizare se vede cum bărbatul intră în magazin şi cumpără o pâine şi o cafea. Pretextul e numai bun pentru a fura un telefon în valoare de 1.400 de lei, uitat de vânzătoare pe pult. Smartphonul i-a atras atenţia la plecare, când suspectul îl ia pur şi simplu în mână şi pleacă, alergând.

„Înainte de deschiderea gratiilor, pe la ora cinci fără ceva, mi-am uitat telefonul pe un pult, pe dulciuri. După aceea am uitat de telefon pentru că m-am luat cu alte treburi”, a spus Izabela Burkuş, păgubită.

Fracţiune de secundă

Hoţul a acţionat într-un moment în care în magazin se mai afla doar un client. Nici acesta şi nici proprietara telefonului nu au văzut, însă, ce s-a întâmplat, pentru că totul a durat doar o fracţiune de secundă.

„Efectiv am văzut, pe imaginile surprinse de camerele video cum intră, se plimbă frumos, până la casă, a văzut telefonul şi nu a schiţat niciun gest… pur şi simplu, la plecare, a pus mână şi s-a prefăcut că e telefonul lui, l-a butonat.

Până la ora 12:00 a sunat telefonul, după aceea gata”, a povestit Izabela Burkuş. Păgubita, o tânără care nici nu a reuşit încă să achite telefonul, pentru că şi l-a cumpărat în rate, speră acum să primească ajutor de la cei care ar putea să îl recunoască pe suspect. Ea a postat şi un mesaj pe Facebook, unde cere ajutor: https://www.facebook.com/burkus.izabela

VEZI MAI MULTE PE aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *