„Putem construi chiar fiind în opoziţie”, declară Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali

bitea1

– Sunteţi, iată, în ciuda tinereţii, la al treilea mandat de consilier judeţean…

– Într-adevăr, este o postură care mă onorează, dar mă şi obligă în acelaşi timp, mai ales că am fost responsabilizat de colegii mei şi cu calitatea de lider de grup.

Nu este uşor, dar sunt convins că nu voi dezamăgi, atât pe membrii PNL, cât şi pe timişeni, pentru că nu trebuie să uităm că ei sunt cei care ne-au trimis în cel mai reprezentativ for al Timişului.

– Ca lider al opoziţiei, cum puteţi acţiona astfel încât timişenilor să le fie bine?

– Ştiu că există percepţia că deciziile le iau doar cei care administrează judeţul şi sunt în posturi executive.

Nu trebuie să uităm, însă, că Timişul este condus de consilierii judeţeni, iar numărul aleşilor liberali nu este deloc neglijabil.

PNL este o forţă în Timiş, atât ca pondere a consilierilor, cât şi din punct de vedere al primarilor. Edilii liberali au un cuvânt greu de spus şi au toată susţinerea grupului de consilieri liberali.

Avem argumentele noastre şi sunt convins că putem construi chiar şi din opoziţie. Timişul are nevoie de proiecte de anvergură, de sănătate, educaţie şi infrastructură şi nu avem voie să ne limităm doar la critici distructive.

Oamenii vor soluţii de la noi, chiar dacă suntem în opoziţie. Am toată încrederea că vom reuşi să facem lucruri bune în consiliul judeţean şi că peste patru ani vom fi la conducerea Timişului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Putem construi chiar fiind în opoziţie”, declară Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali

  1. Ce bate campii asta! Va face si va drege… e la al catelea mandat? Al treilea? Sa ne spuna un proiect pe care l-a dus pana la capat de cand o freaca prin consiliul judetean. Unul singur! Restul e can-can, vorba aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *