Claudiu, un bărbat tânăr, și drumul către casă!

Claudiu, un bărbat tânăr, și drumul către casă!

Un om, căutând ce își dorea, și pentru asta a luptat, într-o zi s-a rătăcit. Ieșit la o cărare umblată, derutat, l-a întrebat pe primul întâlnit: – Unde duc drumurile astea? Grăbit, prea grăbit – ce bine era dacă ar fi zăbovit! – i-a răspuns din mers: – În Cer!

Zilele trecute, sunt două sau trei, dar ce mai contează, nimic nu se poate schimba, o familie a fost lovită ca de trăsnet. O să trăiască, pentru totdeauna,  o iremediabilă pierdere. Toate pierderile sunt la fel de dureroase, însă una este devastatoare și se naște numai în clipa în care o mamă își pierde un fiu!

Din acest loc distanțele nu se deosebesc. Acum, fiul pierdut se numește Claudiu, viața lui  –  doi copii îi vor purta numele – s-a oprit la treizeci și trei de ani. Tocmai acum când suntem în inima Sărbătorilor Pascale.

Pe Claudiu, aflați că a  fost un mărinimos, capătul drumului – și drumurile, uneori,  sunt grăbite, coboară, urcă, se duc, când nici nu te aștepți, derutant de lin – l-a prins departe de casă. Unde, de câțiva ani, își trăia povestea de fiecare zi. Mânat de o dorință. A izbutit – voia să ridice o casă – în bună parte. Așa a fost să fie.

Acum, Claudiu trebuie adus, din depărtări, acasă. Pentru asta familia sa are nevoie de sprijin. Nimic nu-i întâmplător, cum bine știți. Tocmai în aceste zile când lumina, iubirea, tihna, îngăduința, iertarea, ne arată cât și cum suntem.

Rețineți, sub semnul urgenței, aceste conturi:

RO91BRDE360SV32624843600 – RON;

RO80BRDE360SV21402163600 – lire sterline.

Titulara conturilor este mama lui Claudiu, Teodora Hajnal, femeia care trăiește o pierdere devastatoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *