Clasare pe podium pentru inotătorii timișoreni

Peste 400 de sportivi din șapte țări s-au aliniat la startul reuniunii de natație organizată în localitatea maghiară Gyula, în cadrul Cmpionatele Naționale și Internaționale de înot Masters (seniori) ale Ungariei și, conform obiceiului, timișorenii n-au lipsit de la întrecere.

Mai mult decât atât, capitala Banatului a fost reprezentată de participanți proveniți de la două cluburi: CSM Timișoara, ale cărui culori au fost apărate de Szuhanek Gheorghe, la categoria de vârstă 76-79 de ani, Kuhn Alexandru (60 – 64 ani), Soos Vilmos (70 – 74 ani), Novak Tibor (55 – 59 ani) și Monica Irimie (65 – 69 ani), respectiv Clubul de Înot Masters, care i-a avut în concurs pe Eleonora Tarta (55 – 59 ani), Teleky Beata (30 – 34 ani), Eihardt Marc (25 – 29 ani) și Daniel Poruțiu (50 – 54 ani).

În bazinul de la Gyula, înotătorii timișoreni au obținut la individual două locuri II, prin Kuhn Alexandru și Teleky Beată, în timp ce același Kuhn Alexandru (la două probe), Novak Tibor și Soos Vilmos au urcat pe cea de a treia treaptă a podiumului.

Totodată, ștafeta de 4 x 50 de metri liber, avându-i în componență pe Kuhn Alexandru, Soos Vilmos, Szuhanek Gheorghe și Novak Tibor a obținut locul al II-lea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns