CJT va plăti cotizația pentru Asociația „Timișoara Capitală Culturală Europeană”

În cadrul ședinței extraordinare de miercuri a Consiliului Județean Timiș, aleșii au aprobat proiectul de hotărâre care prevede cuantumul și plata sumei de 200.000 de lei pentru cotizaţia anuală a Asociaţiei „Timişoara Capitală Culturală Europeană” pe anul 2018.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt, scandal în fața unui restaurant de fițe! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

„Am primit, în sfârșit, toate documentele, au fost verificate de aparatul de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Minunea din fag. O cruce a apărut într-un butuc

S-a inițiat acest proiect de hotărâre și, conform deciziei adunării generale din cadrul asociației, am alocat suma de 200.000 de lei, care reprezintă obligația consiliului județean ca și cotizație.

CITEȘTE ȘI: Apel pentru găsirea unui șofer care a lovit trei mașini și a plecat de la locul faptei

Nu discutăm despre susținerea pentru proiecte, discutăm de cotizația propriu-zisă. În momentul în care va fi următoarea AGA, din toate discuțiile pe care le-am avut, această cotizație se va mări la 500.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Cât ajunge să câștige lunar un curier de mâncare pe bicicletă. Rapiditatea aduce bacșișuri mari

Noi avem prinși banii aceștia în buget, dar nu cred că anul acesta vor mai beneficia de diferența de 300.000 de lei ținând cont că mai durează o anumită perioadă de timp până se va constitui următoarea adunare generală”, a declarat ieri Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns