Apel pentru găsirea unui șofer care a lovit trei mașini și a plecat de la locul faptei

tir avarii

Aflându-se în mare impas, un timișorean a făcut apel la ceilalți locuitori ai urbei pentru a-l ajuta să-l găsească pe cel care i-a avariat mașina, luni seara, iar apoi s-a făcut nevăzut.

CITEȘTE ȘI: Minunea din fag. O cruce a apărut într-un butuc

”Aseară, 08.10.2018, în jurul orei 21:30, un tir a circulat în zona Calea Bogdanestilor, acroșând 3 mașini (2 destul de serios), lăsând pagubă de câteva mii de euro în total. Șoferul a plecat de la locul accidentului.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt, scandal în fața unui restaurant de fițe! Bruneta a făcut instrucţie cu un bărbat

Tot ce știu e că a venit de pe Calea Bogdăneștilor (dinspre intersecția cu Cetății), a virat stânga pe strada Zalău, apoi dreapta pe strada Aprodul Movillă.

Se pare că ajuns și pe strada Țebea. Tirul era alb cu instalație frigorifică. Vă rog să mă anunțați dacă aveți ceva informații sau dacă cineva a surprins pe camerele de supraveghere ceva.

Mă interesează numărul de înmatriculare sau măcar logo-ul de pe tir. Orice informație este binevenită. Vă mulțumesc!”, a scris tânărul pe un grup de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Cât ajunge să câștige lunar un curier de mâncare pe bicicletă. Rapiditatea aduce bacșișuri mari

Cei care i-au citit postarea au încercat să îi vină în ajutor cu informațiile pe care ei le știau: unul a scris că tirul a fost văzut în zona Dacia, în timp ce șoferul acestuia era amendat de poliția locală, un altul că a fost dirijat de un echipaj de la Rutieră, altul că are numere de înmatriculare turcești etc.

Tânărul a cărui mașină a fost avariată le-a spus internauților că a sunat și la poliție, însă i s-a spus că, fără un număr de înmatriculare al autovehiculului, nu se poate face nimic pentru identificarea șoferului vinovat.

CITEȘTE ȘI: Sute de infecţii nosocomiale în spitalele din judeţele Timiş şi Caraş-Severin!

Atât el, cât și ceilalți internauți, erau mirați de faptul că polițiștii nu întreprind nimic, deși în zonă se află camere de supraveghere și este de competența lor să solicite primăriei vizionarea imaginilor video suprinse de acestea.

A fost încurajat însă să nu se dea bătut și să depună și o sesizare scrisă.

Am contactat și noi autoritățile competente în încercarea de a-i veni în ajutor tânărului ghinionist, dar, până în acest moment, nu am primit nici o veste despre identificarea șoferului fugar.

De la Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș ni s-a transmis că, în lipsa unei sesizări scrise, nu pot întreprinde nici o acțiune, iar reprezentanții poliției locale ne-au înștiințat că fac verificări pentru a identifica dacă șoferul tirului amendat în zona Dacia este același cu cel care a ajuns pe Calea Bogdăneștilor și a avariat cele trei mașini.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns