Cîțu, mesaj cinic după tragedia de la Timișoara: ”Primarul este gestionarul situației. Când a fost ales a venit cu promisiuni și soluții”

Florin Cîțu spune că Primăria Timișoara ar trebui să dea explicații, după ce un om a murit miercuri seara încercând să se încălzească cu flacăra de la aragaz, în condițiile în care furnizarea căldurii în oraș a fost sistată.

„Primăria Timișoara ar trebui să vină cu explicații. Există un primar care e gestionarul situației, a fost ales, sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promisiuni și a explicat cu ce soluții va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo, dar bineînțeles orice astfel de tragedie n-ar trebui să se întâmple, ar trebui răspunsurile să le luam de acolo”, a spus Florin Cîțu, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: Se cere demisia primarului Timișoarei! „Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu!”

Vă reamintim că un bărbat de 66 de ani din Timișoara a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat miercuri seara cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi locuiau într-un imobil racordat la sistemul centralizat de încălzire şi pentru că la Timişoara a fost oprită furnizarea de agent termic, ei au pornit aragazul pentru a se încălzi şi s-au intoxicat cu gaze.

Citește continuarea pe observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.