Cîțu: Din punctul meu de vedere, valul 4 nu se poate justifica

Florin Cîțu este noul președinte al Senatului

Premierul Florin Cîțu susține că valul patru al pandemiei de coronavirus nu se poate justifica, atât timp cât România are vaccin. Întrebat marți despre măsurile luate de Guvern în condițiile în care românii se înghesuie în stațiunile de pe litoral, premierul a spus că singura soluție pentru a învinge pandemia este vaccinarea.

„Chiar sunt bucuros că românii se bucură de facilitățile pe care le are România în domeniul tutirstic. Asta iarnă România a fost una dinte singurele țări din Europa care a avut deschis sezonul turistic și am fost prima țară care a relaxat condițiile și a avut și vaccin la liber. Din punctul meu de vedere, valul 4 nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm”, a declarat Cîțu.

Premierul a făcut un apel la liderii politici și la cei care critică actuala campanie de vaccinare să se se implice.

CITEŞTE ŞI: La loc comanda! Prefectul USR l-a salvat pe primarul Dominic Fritz

„Dacă va fi nevoie voi merge iarași prin țară. Nu l-am văzut nici pe președintele PSD, nici pe cei care critică această campanie să fi făcut un minim efort pentru a susține această campanie de vaccinare. (…) Doar dacă ne vaccinîăm putem să scăpăm de pandemie. Nicio altă măsură luată anul trecut nu ne-a scăpat de pandemie, dar în momentul în care au apărut aceste vaccinuri am văxut că am putut să depășim acceastă fază”, a mai spus premierul, potrivit Mediafax.

Conform acestuia, succesul unei campanii de vaccinare se vede în numărul de persoane infectate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns