Circa 1.500 de posturi vacante în Timiş. Vezi ce meserii sunt la mare căutare

Lista angajatorilor în căutare de personal prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş a avut 299 de poziţii în această săptămână, în timp ce numărul total al posturilor vacante afişate este de circa 1.500.

Unele companii se arată dispuse să angajeze chiar câteva zeci de oameni, la acest capitol distingându-se în primul rând sectorul construcţiilor, aflat în mare căutare de zidari, fierar-betonişti, dulgheri şi alte categorii de meseriaşi din branşă.

Comerţul, industria textilă, alimentaţia publică şi transporturile sunt, de asemenea, domenii cu un deficit mare de personal, vizibil şi în ofertele de angajări recent afişate de AJOFM Timiş.

Potrivit ultimei actualizări, rata şomajului în Timiş a coborât la 0,81 de procente şi un singur alt judeţ, Ilfovul, are un indice superior în ceea ce priveşte ocuparea forţei de muncă.

Târg de joburi pentru absolvenţi

O bună oportunitate pentru angajatorii din judeţ, dar şi pentru persoanele tinere aflate în căutarea unui job, o va constitui Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment care va fi organizat de AJOFM la Timişoara, în data de 19 octombrie, la Casa Tineretului.

„Scopul este de a asigura disponibilitatea forţei de muncă şi, în acelaşi timp, de a le oferi tinerilor o perspectivă mai bună pe piaţa muncii.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante, pe adresa de e-mail [email protected]”, se specifică într-un comunicat al agenţiei.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, cu sediul în Timişoara, Bd Republicii nr. 21, etajul 1, camera 108, nr. tel 0256.294.231, interior 112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns