Urmăriţi general, depistați la granița de vest a țării. Erau căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate

În data de 04.10.2018, la ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român E.V., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Tot în data de 04.10.2018, la ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român A.P., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

 

arq.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns