Cine spune că în materie de infrastructură stăm prost, uită de la ce s-a plecat

Masloc 1

Cine spune că în materie de infrastructură stăm prost, uită de la ce s-a plecat. S-au realizat foarte multe, dar încă mai e până când satele noastre vor fi la standardele dorite.

În comuna Mașloc, care se află pe șoseaua care duce la Lipova, anul trecut au început lucrările de reamenajare a parcului, mai precis au fost realizate aleile pavate, urmând ca investiția realizată de primărie să continue în acest an cu montarea băncilor și a celorlalte dotări.

La capitolul de investiții necesare se înscrie și edificarea unui cămin cultural, pentru că localitatea de reședință a comunei nu mai are o astfel de clădire, vechiul cămin fiind transformat, cu ani în urmă, în biserică.

O solicitare de finanțare în acest sens a fost depusă la Compania Națională de Investiții (CNI), singura variantă de obținere de fonduri, nici un alt program nefinanțând astfel de așezăminte culturale. Până să fie găsiți banii necesari edificării acestei clădiri din reședința comunei, a fost depus un proiect la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), în vederea reabilitării căminului cultural din satul aparținător Remetea Mică.

Tot pentru satisfacerea nevoilor cetățenilor din comună se fac demersuri, respectiv au loc simultan negocieri cu doi furnizori mari care să realizeze rețeaua de gaze ce va deservi toate cele trei sate componente – Mașloc, Alioș și Remetea Mică. Se speră că proiectul va prinde viață în curând, mai ales că teritoriul comunei este parcurs de două magistrale de gaze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *