Cine mai are bătrâni să-i dea Mariei Grapini

grapini 6

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a anunțat înscrierea în rândurile sale a senatorului  Teodor Meleșcanu.

”Personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român – președinte al Senatului, ministru al Afacerilor Externe, ministru al Apărării Naționale, director al Serviciului de Informații Externe – senatorul Meleșcanu a promovat constant, în întreaga sa carieră, valorile social-liberale, care constituie esența doctrinei umaniste” se arată în comunicatul remis de formațiunea politică.

La rândul său, Teodor Meleșcanu a declarat: ”După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”.

Iată că, în felul acesta, partidul condus de Maria Grapini reușește să-și creeze o puternică organizație de seniori, formată din traseiști care au făcut un ”pas firesc” către proiectele social-liberale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cine mai are bătrâni să-i dea Mariei Grapini

  1. Securiști din toate zările uniți-vă. Hop și moșhoț teacă la umaniști de parcă ar avea ceva uman în carcasa lui hodorogită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *