Cine a omorât-o pe Anamaria, tânăra găsită fără viaţă în pădure

Anchetatorii din Caraş-Severin s-au întors, astăzi, în pădurea din Secu, acolo unde Anamaria Secu a fost ucisă cu sânge rece, în urmă cu câteva zile, pentru a căuta noi indicii care să îi ajute în găsirea criminalului.

Poliţiştii şi procurorii, împreună cu militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au periat locul crimei şi au folosit inclusiv un detector de metale, dar şi un câine, pentru a găsi noi probe.

Anamaria Suru, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită fără viaţă, luni, 22 aprilie, pe marginea unui drum forestier din pădurea din localitatea Secu, la aproximativ trei kilometri de Reşiţa.

Pe trupul tinerei, anchetatorii au descoperit urme de violenţă, respectiv o lovitură la cap şi mai multe răni la mâini, semn că Anamaria s-a luptat cu criminalul ei.

Astăzi, procurorii au anunţat că ancheta se bazează pe ipoteza unei crime, după ce medicii legişti au arătat că Anamaria Suru a fost ucisă.

Oamenii care locuiesc în apropierea locului în care tânăra şi-a pierdut viaţa au declarat că este neobişnuit ca tânăra să se fi plimbat singură în pădure.

Mai oamenii au spus că este dubios faptul că fratele fetei a precizat că aceasta avea de gând să se sinucidă, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Cine a omorât-o pe Anamaria, tânăra găsită fără viaţă în pădure

Lasă un răspuns