Oportunităţi de afaceri pe relaţia China, deschise firmelor timişene

Oportunitatea de a contacta numeroşi potenţiali parteneri de afaceri din China le este oferită firmelor bănăţene de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT), graţie colaborării cu Central European Cooperation Zone (CECZ) Budapesta.

CECZ este o platformă europeană de afaceri destinată firmelor chineze, pentru a-și expune și vinde produsele, susținută de activități de marketing, promovarea mărcii şi servicii suplimentare de logistică. Totodată, CECZ promovează schimburile comerciale între țările CEE și China.

China Brand Fair 2019 este evenimentul la care CCIAT mijloceşte participarea firmelor timişene, care au ocazia de a întâlni oameni de afaceri chinezi din 16 domenii economice.

Amănunte despre manifestare şi oportunităţile pe care ea le deschide vizitatorilor am putut afla, astăzi, din prezentările (foto) susţinute de Nancy Jin, director CECZ, Gál Zsuzsanna, head of business development în cadrul organizaţiei şi Rusz Sándor, președinte al Casei România-China.

Astfel, în perioada 3-5 iunie, la Budapesta vor fi prezenţi peste 1.000 de chinezi, cea mai mare parte oameni de business, dar şi reprezentanţi ai oficialităţilor din mai multe provincii ale ţării asiatice, precum şi ai unor organizaţii din domeniul economic.

Nu mai puţin de 800 de furnizori chinezi vor putea fi contactaţi direct, cu ocazia China Brand Fair 2019.

În plus, firmele participante la misiunea economică organizată de CCIAT îşi vor putea expune gratuit produsele. Mai merită menţionat că evenimentul oferă oportunităţi atât pentru importurile de mărfuri chinezeşti, cât şi pentru exporturile spre China.

CECZ are, în prezent, contacte cu mediile de afaceri din Albania, Bosnia Herţegovina, Croația, Muntenegru, Republica Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina.

Organizaţia e la dispoziţia firmelor româneşti cu servicii precum sprijinul pentru procedurile legate de importuri, mijlocirea de contacte cu oamenii de afaceri chinezi de încredere, sprijin în inițierea comunicării, asistență, follow-up, conectare cu furnizorii de servicii relevanți (transport, depozitare, vămuire, asigurare, inspecție calitate/cantitate, certificate).

Pentru detalii legate de participare, oamenii de afaceri pot apela nr. tel. 0722.503.138, adresa de e-mail [email protected], persoana de contact din partea CCIAT fiind Rodica Olinic, consilier pentru relaţii publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.