Cinci români au furat 7 paleți cu 121 de televizoare LCD în Ungaria. Cum au ”operat” bărbații (video)

Cinci români au furat 7 paleți cu 121 de televizoare LCD în Ungaria. Cum au ”operat” bărbații (video)

Cinci români sunt suspectaţi că au furat 121 de televizoare dintr-un camion, în localitatea ungară Lenti, anunţă MTI, care citează un comunicat al Poliţiei.

121 de televizoare au fost furate de cinci bărbaţi români, dintr-un camion parcat în localitatea Lenti. Făptuitorii au fost reţinuţi pe autostrada M7, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Zala, pe site-ul Poliţiei ungare, scrie News.ro.

Poliţia a fost alertată în zorii zilei de joi, în urma spargerii calei unui camion parcat într-o benzinărie din localitatea Lenti. Făptaşii şi-au anunţat prin semne colegii, care stăteau în aşteptare. Aceştia au venit cu un camion, au încărcat televizoarele în camion şi au plecat.

CITEȘTE ȘI: Video. Furtună de forța unui uragan în Turcia. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate precum cutiile de chibrituri pe o autostradă

A doua zi, poliţiştii au reţinut cinci cetăţeni români suspectaţi de infracţiune, pe autostrada M7, în parcarea de la Sormás, şi au găsit 121 de televizoare în valoare de aproximativ 18 milioane de forinţi (48 973 euro). Făptaşii au fost reţinuţi pentru suspiciuni de furt şi alte infracţiuni, iar autovehiculele folosite pentru furt, precum şi televizoarele, au fost confiscate, conform observatornews.ro.

Foto: police.hu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns