Video. Furtună de forța unui uragan în Turcia. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate precum cutiile de chibrituri pe o autostradă

Video. Furtună de forța unui uragan în Turcia. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate precum cutiile de chibrituri pe o autostradă

Patru oameni au murit şi 19 au fost răniţi după ce o furtună a lovit Turcia, cu forţa unui uragan. Rafalele de vânt au luat pe sus acoperişuri, au pus la pământ maşinile şi camioane pe autostradă, care a fost unul dintre cele mai periculoase locuri. Două dintre TIR-urile surprinse de vijelie aveau numere de România.

În nord-vestul Turciei a lovit Apocalipsa. Rafalele de vânt au atins 130 de kilometri pe oră, au pus la pământ copaci şi construcţii . Acoperişurile au fost luate pe sus de furtună ca şi cum ar fi fost din carton. Iar semnele de circulaţie au fost transformate în arme aruncate de vânt în oameni şi în maşini. Cele mai afectate oraşe sunt şi dintre cele mai populate: Istanbul, Bursa sau Izmir, conform observatornews.ro.

Cel puţin două femei au murit în Istanbul, strivite de un acoperiş dislocat de vânt. Un bilanţ parţial al pagubelor vorbeşte de peste 200 de clădiri afectate, zeci de maşini avariate şi sute de intervenţii ale pompierilor. Camerele de supraveghere a traficului au surprins momente teribile.

Mai mulţi oameni au avut nevoie de ajutor medical după ce au fost loviţi de obiectele luate pe sus de vânt. Vijelia a provocat probleme şi în traficul aerian. Mai multe curse au fost redirecţionate spre Ankara şi Izmir.

CITEȘTE ȘI: Un român a înțepat cauciucurile a 91 de mașini în Austria, pentru că era deranjat de zgomotul produs de vecini

Furtuna a măturat şi porturile. Munţi de containere pline cu mărfuri s-au răsturnat precum piesele de domino. Meteorologii avertizează că furtuna va afecta Turcia şi mâine.

Imaginile de mai jos pot avea un puternic impact emoţional!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns