Cicliștii de la Velocitas ţin steagul sus!

Cicliștii de la Velocitas ţin steagul sus!

Cicliștii de la Velocitas ţin steagul sus!

Doi ciclişti profesionişti de la Velocitas au obţinut titluri de campioni naţionali în competiţii desfăşurate, recent, la Plovdiv şi la Blăjel. Samuel Ţibu şi Jozsef-Attila Malnasi au demonstrat, încă o dată, nivelul lor excepţional de performanţă în ciclismul românesc.

Ţibu a reprezentat clubul Velocitas la Campionatul Naţional de Pistă, care a avut loc pe velodromul din Plodviv (Bulgaria).

La categoria Master, el a excelat şi a adus acasă rezultate de top: locul întâi la Proba Omnium, locul al doilea la proba de sprint 200 de metri şi la proba de Time Trial 500 de metri, precum şi locul al treilea la proba de urmărire individuală.

Performanţa sa remarcabilă demonstrează angajamentul şi talentul de excepţie pe care îl are, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Velocitas. Jozsef-Attila Malnasi s-a impus în ciclismul de cross- country.

CITEȘTE ȘI: Voluntarii se mobilizează pentru a salva macaraua cu Abur de la Muzeul Căilor Ferate din Jimbolia

La Campionatul Naţional de Cross-Country Marathon desfăşurat la Blăjel (judeţul Sibiu), el a obţinut al doilea titlu consecutiv de campion naţional la categoria Elite.

Jozsef-Attila Malnasi a demonstrat încă o dată calitatea sa de lider şi puterea sa de a se menţine în fruntea competiţiei.

La Campionatul Naţional de Cross-Country Marathon de la Blăjel au mai participat următorii sportivi de la CS Velocitas: Paul Muntean – locul 3 la categoria Amatori Masculin, Patrick Singer – locul 7 la categoria Amatori Masculin, Roberto Micşa – locul 3 la categoria Master 1, Gergo Kovacs – locul 5 la categoria Master 1, Mihai Jura – locul 5 la categoria Master 1, Radu Buriac – locul 7 la categoria Master 2.

În competiţia pe traseul mediu de 34 de kilometri, cicliştii timişoreni au continuat să impresioneze: Giulia Pârvu – locul 1 la categoria Feminin 15-29 ani, Robert Laki – locul 3 la categoria Masculin 15-16 ani, Fabian Singer – locul 6 la categoria Masculin 15-16 ani.

Dani Amariei – locul 12 la categoria Masculin 40-49 ani, Sorin Simu – locul 2 la categoria Masculin 50+ ani. Cicliştii timişoreni au participat cu succes şi la competiţia de mountain bike Braşov Bike Race.

Eduard Kubat a ocupat locul întâi, iar Jozsef-Attila Malnasi s-a clasat pe un onorabil loc trei. Clubul Sportiv Velocitas Timişoara continuă să susţină dezvoltarea sportului şi excelenţa în ciclism.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *