Chirurg din Timișoara, ridicat de polițiști din spital. Este acuzat că a cerut 1.000 de euro de la un pacient

Chirurg din Timișoara, ridicat de polițiști din spital. Este acuzat că a cerut 1.000 de euro de la un pacient

Chirurg din Timișoara, ridicat de polițiști din spital. Este acuzat că a cerut 1.000 de euro de la un pacient.

Polițiști ai DGA, veniți de la București, au descins în această dimineață la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, acolo unde, în urma unui flagrant, l-au ridicat din biroul său pe chirurgul Marian Gașpar.

CITEȘTE ȘI: Pe bicicletă, în țara vecină! Punct de frontieră deschis temporar în Timiș

Medicul este acuzat că a cerut 1.000 de euro pentru o operație.

După efectuarea unei percheziții, polițiștii l-au dus pe chirurgul Marian Gașpar la audieri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

12 thoughts on “Chirurg din Timișoara, ridicat de polițiști din spital. Este acuzat că a cerut 1.000 de euro de la un pacient

  1. Eu nu cred ca profesorul Gașpar a cerut bani pt operație… Poate pacientul a urmat calea obișnuită a romanului sa ofere bani pt a fi sigur de actul chirurgical.. Iar de este asa, statul e de vina ca nu reglementează ferm aceasta practica, adică sa-l oblige pe medic sa dea chitanță și sa-si declare venitul pt a fi impozitat..

  2. Medicii nu cer șpagă! Doar nu te baga în seama până nu dai șpagă, astfel ești nevoit sa sari la cap , dacă nu sari ai șanse mari sa părăsești aceasta lume! Deci d-le dr profesor îți urez multi Ani de pușcărie, numai ca…sunt convins ca nu vei trece pe acolo ptr ca în RO justiția este la fel de corupta ca voi medicii

  3. Trebuie sa se facă curățenie și acolo , inclusiv in ambulatoriu dacă ajungi trebuie sa dai șpagă , pana și paza are pretentie la șpagă Vai de noi romanii !

  4. Medici, asistenți chiar și infirmierele cer șpagă sau te tratează urat doar ca sa primeasca, asta se întâmpla peste tot in Romania deșii au salarii foarte mari. Puțin oameni stiu ca un medic rezident câștiga un salariu de min 5000 -7000lei iar medicii10.000-30.000 lei și încă au pretenția sa primeasca. Angajați care fura tratamentul pacienților din spitale, resping tratarea pacienților, se comporta urat, resping dialogul cu apartinatorii pacienților, ascund malpraxisul, cer șpagă, toate aceste abateri ar trebui pedepsite cu închisoarea și interzicerea practicarii .. ii urez mulți ani in închisoare dar cu siguranța ca va da și el șpagă sa scape ..

  5. Ce dovada aveti ca a cerut si a luat șpagă ? Poate ca a vrut sa dea șpagă aceea persoana ca sa ajunga cu prioritate la un serviciu medical …

  6. Așa este. Sunt absolut convins că așa este, deoarece a primit de curând o șpagă, fără să cracneasca. Își merită cu prisosință o privare de libertate și el și alți NESATUI de doctori. Știu ce spun. Acest infam, tocmai a primit încă un plic de la cineva care nici nu s-a gândit macar să-l toarne, numai să-i fie tratat tatăl de acest medic, care ulte, nici nu a mai prea băgat-o în seamă. Rușine și lui și celorlați care sunt prea obișnuiți să ia șpagă pentru a-și face meseria aleasă de ei, chiar și acum după ce au salarii atât de mari, tot de la cei mult nai necăjiți și oropsiți decât ei. RUȘINE!

  7. Bună ziua eu am fost operat de dr profesor Marian Gaspar acum 3 ani mia schimbat o valva jur ca nu mia cerut nici un leu lam întrebat despre bani dar nici nu a vrut sa vb despre asa ceva ma numesc Rudnianin Sirbobran și aveți cuvântul meu ca vb serios sincer îmi pare nespus de rău pentru el ca știu ce a făcut pentru mine

  8. Și mama mea a fost operată pe cord deschis acum ceva vreme de către domnul Gașpar, nu am plătit absolut nimic, i-a salvat viața și pentru asta îi vom fi recunoscători toată viața. E un om deosebit. Nu se vor mai naște alții ca el.

  9. Majoritatea procedează la fel, nu dai bani, mori. Se cred dumnezei. Numai apărați acești hoti si șpăgari. Ai gresit, plătești. Ei nu au salariu pentru ceea ce fac, nu au un jurământ? Pentru șpagă se fac medici? Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *