Mănuşi încrucişate la Cărpiniş

Mănuşi încrucişate la Cărpiniş

Mănuşi încrucişate la Cărpiniş. Pugilişti de la cluburile CSM Timişoara, CSM Reşiţa, LPS Banatul Timişoara, Biea Boxing Timişoara, CS Jimbolia şi AS Deva au urcat recent în ring la Cărpiniş pentru a onora memoria fostului antrenor Radu Lavric.

Organizatorul evenimentului sportiv a fost Primăria Cărpiniş, prin implicarea directă a primarului Marcel Popa şi a viceprimarului Emanuel Conţiu şi cu sprijinul antrenorilor Alexandru Ganea şi Eugen Simion.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep se menține în top 10 în clasamentul WTA

Gongul de start a sunat de 23 de ori, în gală fiind implicaţi 46 de boxeri. Invitaţi de onoare au fost Dan Gontariu, Constantin Blaga, Robert Berg, Gheorghe Porfir şi Iulian Mocanu, foşti sportivi pregătiţi de Radu Lavric, care au fost totodată componenţi ai generaţiei de aur a clubului AEM Timişoara la jumătatea anilor ’80, aceştia fiind antrenaţi la momentul respectiv de Pătru Cojocaru.

Mănuşi încrucişate la Cărpiniş

În viitorul apropiat, graţie implicării primăriei locale, la Cărpiniş se are în vedere înfiinţarea unei asociaţii sportive ce va cuprinde şi o secţie de box. O plachetă comemorativă a fost înmânată lui Răzvan Lavric, nepotul antrenorului menţionat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *