Chikovani, suspendat şi amendat

Tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici nu-l va avea în teren la partida de joi (ora 19,30, Digi Sport 3, sala „Concordia” din Chiajna) cu Steaua Bucureşti, decisivă pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin, pe interul polist Irakli Chikovani.

Jucătorul georgian a fost suspendat patru etape şi amendat cu o mie de lei pentru „comportare grolosană faţă de adversar”.

Forul condus de Alexandru Dedu l-a sancţionat şi pe Martin Johansson, stelistul primind doar o amendă de cinci sute de lei.

„În legătură cu jocul dintre echipele SCM CH CSU Politehnica Timişoara şi CSA Steaua Alexandrion Bucureşti (Liga Naţională masculin, 29 aprilie, la Timişoara) comisia decide sancţionarea sportivului Irakli Chikovani (Poli Timişoara) cu patru etape de suspendare, începând cu data 4 mai, şi o mie de lei penalizare, termen de achitare 13 mai, pentru comportare grosolană faţă de adversar, conform art. 50.1 lit b şi c cu aplicarea art 13.4 (13.10.2015, 15.12.2015), precum şi sancţionarea sportivului Martin Johansson (Steaua Bucureşti) cu cinci sute de lei penalizare, termen de achitare 13 mai, conform art. 50.1 lit b”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Handbal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns