Afara e vopsit gardul…

… Iar înăuntru e leopardul. Cam aşa s-ar putea descrie situaţia de la noul sediu al PMP Timiş din Piaţa Libertăţii. Clădirea arată dezolant, interiorul e paradisul şobolanilor, iar poarta de la intrare se încadra perfect în acest tablou.

Liderul PMP Marius Dugulescu a luat decizia să vopsească măcar poarta, pentru că era într-un hal de nedescris. Curios lucru, după ce poarta a devenit mai arătoasă, Poliţia Locală Timişoara a decis să-l amendeze pe liderul PMP cu suma de 4.000 de lei, pe motiv că s-a intervenit la o clădire istorică, fără a exista aprobare.

Dugulescu este contrariat de această măsură, cu atât mai mult cu cât răspunsul primit de la Direcţia de Cultură şi Patrimoniu Timiş spune că respectiva poartă nu făcea parte din clădirea istorică, ea urmând a fi chiar îndepărtată!

În plus, curăţarea şi vopsirea acelei porţi a avut darul de a schimba în bine faţa oraşului, nicidecum de a provoca o situaţie care să impună sancţiuni.

Marius Dugulescu crede că este vorba de o răzbunare politică a primarului Nicolae Robu, care acţionează cu dublă măsură: „Mă deranjează această atitudine. Sper să se sesizeze cei de la instituţiile abilitate ale statului. Timişoara merge pe un drum greşit, cu făţărnicie şi ipocrizie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns