CFR Călători: Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare

tren

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulația urmând a se efectua conform orarelor prevăzute în mersul trenurilor, informează CFR Călători.
Întrucât din data de 27 martie se va trece la ora oficială de vară, trenurile de călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 26/27 martie la ora 3,00, care va deveni ora 4,00. După ora 4,00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

„Trenurile de călători aflate în circulație după ora 3,00, care devine ora 4,00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 4,00 — 5,00 trenurile vor pleca în ordinea rangului”, spune compania.

Având în vedere că și în țările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeași zi de duminică, 27 martie 2016, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

agerpres.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *