Cetățean albanez prins de polițiștii de frontieră timișeni în culturile agricole. Bărbatul voia să ajungă ilegal în Europa Occidentală

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean din Albania, care intenționa să treacă ilegal frontiera, pe jos, pe la frontiera verde.

CITEȘTE ȘI: Se întorc nemţii într-o comună timișeană

Cadre ale Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare l-au observat cu ajutorul sistemelor de supraveghere pe direcţia localităţii Valcani, în culturile agricole din apropierea frontierei.

Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, bărbatul fiind preluat şi transportat la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

CITEȘTE ȘI: Veste-șoc de la specialiști! Ce conține de fapt coaja celui mai consumat aliment de către români

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana este cetăţean albanez în vârstă de 45 de ani. Acesta a declarat că a plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana fiind predată în baza acordului de readmisie autorităților sârbe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Foto: arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns