Certificatul COVID valabil doar cu doză booster, pentru intrarea în țară, va fi adoptat săptămâna aceasta

Propunere CNSU: fără certificat verde la intrarea în mall-uri

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, că în cursul acestei săptămâni, „într-un timp foarte scurt”, va fi adoptat certificatul digital COVID necesar pentru traversarea frontierei de stat a României.

Ministrul a spus că mai sunt câteva avize de luat.

„Apropo de certificatul digital COVID necesar pentru traversarea frontierei de stat a României: în cursul acestei săptămâni, într-un timp foarte scurt, va fi adoptat, există încă unele avize care trebuie luate şi, aici, sigur că rămâne ca Guvernul să emită o ordonanţă care să stabilească şi pe teritoriul României, aşa cum este şi în restul Uniunii Europene, condiţiile de traversare a frontierei apropo de certificatul electronic COVID, conform digi24.ro.

CITEŞTE ŞI: Timişoara altei molimi: poveşti din 1738, vremea ciumei. Primarul și consilierii erau considerați responsabili pentru ceea ce se petrece în oraș

În interior, probabil că vom lua o decizie ulterioară de comun acord, care să fie favorabilă controlului pandemiei şi, bineînţeles, funcţionării activităţilor economice şi sociale”, a spus el în ședința de Guvern.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns