Certați cu civilizația. Prinși în timp cea aruncau gunoiul la colț de stradă, în Timișoara

gunoi centru 1

Polițiștii locali au continuat monitorizarea rampelor ilegale de gunoi, pentru a vedea cine aruncă acolo, pe furiș, diverse obiecte și deșeuri. Totodată, polițiștii au fost atenți și la cei care aruncă pe stradă diverse resturi.

Astfel, la o săptămână după ce a fost demarată o acțiune de pânde și supravegheri în zonele cunoscute ca locuri în care se abandonează frecvent deșeuri, formându-se rampe clandestine, polițiștii locali au dat deja 22 de ameni. Valoarea lor totală se ridică la aproape 14000 de lei.

“Polițiștii locali în civil au depistat persoane care au abandonat deșeuri în zone precum străzile Teiului, Labirint, Moților, Treboniu Laurian, Tiberiu Timișan Pop, C. Negruzzi, în spatele Bisericii Sârbești, I. Neculce, Mehadia. Acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public se desfășoară pe toate planurile, fiind implicați și ceilalți polițiști locali aflați în patrulare care la rândul lor au aplicat sancțiuni. Patru dintre cazurile menționate au fost identificate și cu ajutorul cetățenilor care au semnalat astfel de situații. Poliția Locală atrage din nou atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt, conform HCL 371/2007, între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2500 lei pentru persoanele juridice.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Acțiunile vor continua pe această linie și în perioada următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Certați cu civilizația. Prinși în timp cea aruncau gunoiul la colț de stradă, în Timișoara

Lasă un răspuns