CEO-ul Pfizer susține că vaccinurile actuale vor deveni ineficiente

15 ianuarie, termen pentru școli să trimită o situație cu angajații care vor să se vaccineze / Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea școlilor

Vorbind la Forumul Economic Mondial Davos din 2021, Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a declarat că există „o mare posibilitate” ca vaccinurile să nu mai fie eficiente în viitor, deși acest lucru nu s-a întâmplat încă, relatează Business Insider.

CITEȘTE ȘI: Italia a decis relaxarea restricţiilor COVID-19 odată cu intrarea în ”zona galbenă”. Doar cinci regiuni rămân in ”zona portocalie”

„Este foarte probabil ca într-o zi să se întâmple asta”, a spus Albert Bourla. Pfizer lucrează pentru a accelera cercetarea și dezvoltarea vaccinului în cazul în care s-ar întâmpla.

El vrea să reducă timpul de la recunoașterea unei amenințări cu boli infecțioase la scară pandemică până la obținerea unui vaccin autorizat la 100 de zile sau mai puțin. Acesta ar fi un interval chiar mai scurt decât obiectivul de 300 de zile propus anul trecut de Operațiunea Warp Speed ​​a administrației Trump. Albert Bourla a mai spus și că Pfizer intenționează să mențină eficacitatea de 95% a vaccinului în fața noilor tulpini de coronavirus.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.