Centura de sud a Timișoarei, scoasă la licitație

sosea 4

După ani de așteptare și mai multe guverne de toate culorile, care au promis (dar nu s-au ținut de cuvânt) că vor construi centura de sud a Timișoarei, în sfârșit, s-a întâmplat ceva concret. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație, sâmbătă, proiectarea și execuția variantei de ocolire Timișoara sud.

„Premierul Sorin Grindeanu demonstrează că își respectă angajamentele luate față de timișoreni. Documentația pentru proiectarea și execuția tronsonului sud care va completa centura Timișoarei a fost finalizată și depusă ieri pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cu termen 8 iunie 2017.

Așa cum anunța prim-ministrul în urmă cu câteva săptămâni, a fost accelerat procesul de realizare a documentației în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a înregistrat ieri în SEAP proiectarea și execuția Variantei de ocolire Timișoara Sud. Practic, s-a intrat în linie dreaptă cu acest proiect major al comunității timișorene. Încă o dată se demonstrează diferența dintre cei care fac doar politică în Timișoara și cei care se țin de cuvânt și susțin dezvoltarea orașului.

Reamintim faptul că PSD Timiș și-a asumat să facă toate demersurile necesare finalizării centurii Timișoarei încă dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu. Considerăm că acesta este un prim pas important în cadrul viitoarelor demersuri administrative de modernizare reală a Timișului”, se arată într-un comunicat al PSD Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns