Ilie Năstase a rămas fără acreditare la Fed Cup. Explicațiile ITF

ilie nastase

Ilie Năstase a fost scos din echipa de Fed Cup a României. Duminică nu le va mai putea conduce pe sportivele noastre şi nici nu va putea fi prezent în arenă.
Totul s-a întâmplat după ce sâmbătă a fost scos din arenă pentru că a protestat la deciziile arbitrului. Meciul susţinut de Sorana Cîrstea împotriva britanicei Johanna Conta a fost întrerupt pentru zece minute.

Digi24 a obținut în o declarație de la Federația Internațională de Tenis, care motivează această decizie prin „comportamentul nesportiv” al lui Ilie Năstase, comportament care a continuat, în ciuda faptului că primise două avertisemente.

„Căpitanul Ilie Năstase a fost exclus din teren în timpul celui de-al doilea meci din Fed Cup dintre România și Marea Britanie, sâmbătă, la Constanța. Arbitrul Andreas Egli i-a cerut domnului Năstase i s-a cerut să iasă din teren din cauza comportamentului neportiv, după ce primise deja două avertismente oficiale. Dl. Năstase a fost scos, de asemenea, din arenă din cauza comportamentului total necorespunzător. Acreditarea i-a fost ridicată și nu va mai lua parte la competiție. ITF a lansat o investigație în această privință, ca și în privința comentariilor anterioare făcute în timpul săptămânii de dl. Năstase”, se arată într-un răspuns obținut de Digi24 din partea reprezentanților ITF.

digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns