Centrul de legume-fructe, faza pe comisie

Grupul consilierilor judeţeni liberali continuă să pună presiune în scandalul iscat de înfiinţarea unui centru de legume-fructe în judeţul Timiş. Concret, se solicită conducerii CJT reorganizarea comisiei de evaluare a desemnării locaţiei privind construcţia acestui centru-pilot.

Liberalii invocă faptul că actuala comisie a evaluat superficial unităţile teritorial-administrative care şi-au manifestat intenţia de a participa la atribuirea suprafeţei de teren solicitate de către consiliul judeţean.

„În urma discuţiilor avute cu o parte a primarilor din aceste localităţi, a reieşit starea de nemulţumire legată de lipsa de transparenţă a comisiei şi de modul incorect în care s-a realizat punctajul.

Solicităm înlocuirea din comisie a reprezentanţilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, precum şi a funcţionarilor publici de la APIA şi Direcţia agricolă, cu preşedinţii comisiilor de specialitate din cadrul consiliului judeţean.

Funcţionarii menţionaţi nu au cum să fie imparţiali, din moment ce au întocmit materialul de recomandare pentru desemnarea centrului pilot de legume-fructe”, a declarat Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Yo 10 noiembrie 2017
Asta cu "pe propia raspundere" va ramas de la Causescu :)))