Canalizare în satele unei comune timişene. Finanţarea depăşeşte 27 milioane de lei

lenauheim 6

Administrația unei comune timişene a obținut o finanțare guvernamentală de aproape 27,5 milioane de lei pentru înființarea a trei sisteme de canalizare, în tot atâtea localități, fiecare cu stație de epurare.

A venit vremea, aşadar, ca satele componente ale comunei Lenauheim (reședința cu același nume, Grabaț și Bulgăruș) să intre în rând cu lumea civilizată în materie de utilități.

După cum a declarat primarul Ilie Suciu, investiția se află în fază de licitație, lucrările trebuind să înceapă până în luna decembrie 2018. Prin aceasta se va înființa aproximativ 85 la sută din totalul necesar al rețelelor, diferența urmând să facă obiectul unui proiect ulterior.

În următorii ani, care vor însemna, desigur, și deranjul inerent pe străzi prin lucrările ce se vor executa la subteran, cele trei sate timișene își vor realiza cea mai costisitoare dintre investițiile publice, printr-o finanțare guvernamentală atrasă, aprobată prin prima listă a Progamul Național de Dezvoltare Locală, deschizându-se astfel calea unor dezvoltări viitoare, atât în zona economică, cât și în cea rezidențială.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *