Centru medical modern, after-school și un teren sintetic cu vestiare și tribună, într-o comună din Timiş

nitchidorf 1

Autoritatea publică locală dintr-o comună timișeană dorește să realizeze câteva obiective necesare comunității, două dintre ele fiind de natură socială, iar al treilea, sportiv.

Astfel, Primăria Niţchidorf a depus solicitări de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru un centru medical cu dotările aferente, un after-school și un teren sintetic pentru jocuri sportive, cu vestiare și tribună.

Primul dintre aceste obiective va cuprinde centrul de permanență, cu cameră de gardă și sală de așteptare, precum și două cabinete, unul de medicină generală, iar altul de stomatologie.

De asemenea, primăria are în vedere să reabiliteze, în perioada următoare, și căminele culturale din satele aparținătoare Blajova și Duboz. În prezent, se fac diligențele necesare pentru intabularea acestor clădiri, orice intervenție la ele nefiind posibilă până la clarificarea situației lor juridice.

De remarcat că, în mare măsură, obiectivele investiționale ale acestei comune depind de atragerea de fonduri din surse externe, bugetul propriu nepermițând edililor să-și facă prea multe planuri cu cheltuirea banilor colectați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns