Cele 13 victime ale furtunii, vizitate la spital de ministrul de Interne

furtuna timisoara 2

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vizitat luni, la Spitalul Județean Timișoara, persoanele rănite în urma furtunii violente din după-amiaza de duminică.

”I-am vizitat pe cei doi minori, Teodora de 11 ani (căreia i-a căzut în cap o creangă în momentul când ieșea din scara blocului – n.r.) și Robert de 10 ani (lovit de o țiglă – n.r.), care au suferit intervenții chirurgicale serioase.

Din păcate, Teodora nu este într-o stare foarte bună, este încă într-o perioadă critică și așteptăm să vedem cum evoluează. Robert este într-o stare stabilă și eu îmi doresc să se însănătoșească amândoi cât mai repede și să revină acasă alături de părinți.

Ceilalți pacienți pe care i-am văzut au fost cei care au avut probleme în urma fenomenelor meteorologice, care sunt internați pe secții. O situație mai deosebită prezintă o doamnă care așteaptă acum o intervenție chirurgicală. În rest nu a fost nevoie de operații”, a declarat Carmen Dan.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Timișoara, în unitatea sanitară s-au prezentat 41 de persoane care au avut de suferit în urma fenomenelor meteo extreme.

”Duminică la ora 16 s-a intervenit pentru eliberarea căilor de acces în spital deoarece erau panouri desprinse și câteva ornamente de la clădirea Oncogen. În momentul da față, sunt 13 pacienți internați. Sunt cei doi copii cu traumatisme cranio-cerebrale care se află pe secția de ATI.

Alte șase persoane se află internate la neurochirurgie, dintre care una va fi supusă unei intervenții chirurgicale. La Ortopedie sunt patru victime, iar la Politraumatologie, una. Din nefericire, am înregistrat și un deces, un bărbat de aproximativ 60 de ani, adus din parcul de la Buziaș, în stop cardio-respirator, și care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Conform lui Mihai Grecu, șeful UPU-SMURD, cinci persoane și-au găsit sfârșitul duminică. ”Este vorba de o femeie decedată la Grădina Zoologică, un tânăr peste care a căzut o pancartă pe Calea Lugojului, două femei la Buziaș și bărbatul care a murit la spital”, a declarat Mihai Grecu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cele 13 victime ale furtunii, vizitate la spital de ministrul de Interne

  1. Pacat ca nu le pica la politicenii astia de doi bani cate o tigla in cap. Poate le vine mintea la cap si incep sa faca ceva pentru biata noastra tara.

    Insanatosire grabnica le doresc micutilor.

Lasă un răspuns