Cei zece liberali eligibili rămân… Ş-A-P-T-E

Rareș Bogdan exclude scenariul ca PNL să iasă de la guvernare

Nicolae Robu a comentat lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European şi, chiar dacă a transmis un mesaj mobilizator, a ţinut să precizeze şi un punct de vedere realist al mandatelor pe care liberalii le vor obţine.


primar parta3CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Cel mai bogat primar din Timiș, prins beat la volan! – Video

 

 


Primarul Timişoarei i-a nominalizat pe primii zece de pe listă, însă a precizat că doar şapte sunt cerţi, mai departe fiind discutabil: „Cei şapte nu au cum să aibă probleme.

Porbabil că şi Gheorghe Falcă, al optulea pe listă, va intra. Desigur, putem să îndrăznim la mai mult.


sinucidere Tamas SchiffbeckCITEȘTE ȘI: Un fost șef al DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul 6. UPDATE

 

 


Eu am încredere în colegii care sunt propuşi electoratului nostru şi i-am îndemnat pe toţi să trecem la muncă, pentru că e nevoie de o muncă extraordinară”.

Robu rămâne destul de rezevat în privinţa şanselor la un nou mandat pentru Cristian Buşoi, fost preşedinte al PNL Timiş, al nouălea pe listă, în care însă primarul Timişoarei are mare încredere:

„Nu putem spune că nu sunt şanse deloc, dar e mai greu să câştigăm nouă mandate. Sunt convins că domnul Buşoi va fi foarte implicat în campanie şi însuşi faptul că a acceptat să rămână pe listă, deşi e un om raţional şi ştie că nu sunt multe şanse, este o notă foarte bună pentru el”.

În urmă cu două săptămâni, Robu s-a poziţionat împotriva prezenţei pe lista PNL a candidaţilor veniţi din afara partidului.

Chiar dacă nu a nominalizat, trimiterea era la Rareş Bogdan, care, în cele din urmă, va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Nu am nimic negativ în relaţia cu Rareş Bogdan. A fost o aserţiune de principiu a mea şi nu înseamnă că dacă s-a procedat altcumva decât am considerat eu, o să iasă rău”, a comentat, acum, Nicolae Robu prezenţa lui Rareş Bogdan drept cap de listă PNL pentru Parlamentul European.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cei zece liberali eligibili rămân… Ş-A-P-T-E

  1. Cine sa mai voteze PNL cu un asa primar de slab ? De la Rares Bogdan aveam alte pretentii, dar fiecare cu mintea lui.. Oricum nu voi vota cu PNL dar nici cu PSD sa fie clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *