Ce-i lipsea Poliției Locale Timișoara? Să se dea cu şalupa pe Bega

Patrimoniul Direcției Poliția Locală Timișoara s-a îmbogățit, în aceste zile, cu o frumusețe de șalupă, numai bună să se plimbe cu ea pe apele Canalului Bega angajații compartimentului de patrulare navală, înființat deja de peste un an.

Șalupa a fost văzută ieri pe străzile Timișoarei, iar reprezentanții poliției locale au confirmat că ambarcațiunea va fi scoasă la probe și va fi înmatriculată cât de curând.

Deocamdată, nimeni nu a dorit să dea detalii cu privire la costurile acestei achiziții care s-a făcut din bani publici. În luna aprilie a acestui an, consilierii locali timișoreni au aprobat normativul de cheltuieli pentru dotarea poliției locale cu 30 de autovehicule, două remorci și o șalupă.

Reticența cu privire la comunicarea sumei cheltuite este cu atât mai ciudată cu cât primarul Nicolae Robu a insistat în nenumărate rânduri asupra trasparenței totale pe care o dorește, la un moment dat orice timișorean putând afla de pe pagina de internet a instituției cu cât își cumpără grădinițele din oraș scăunelele pentru copii sau creta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ce-i lipsea Poliției Locale Timișoara? Să se dea cu şalupa pe Bega

  1. Bani aruncati pe Bega….Care este necesitatea, oportunitatea acestei achizitii? Timisorenii au nevoie de raspunsuri la intrebari legate de modul in care Primaria cheltuie bani publici.

Lasă un răspuns