VREMEA se schimbă radical în BANAT. Cum va fi LA MARE şi LA MUNTE? Ultimul anunţ al meteorologilor

Vremea şi-a făcut de cap în acest început de vară. După câteva zile de caniculă severă, ploile şi furtunile au pus stăpânire pe ţara noastră. Ultimul anunţ al meteorologilor este extrem de îngrijorător.

În Banat, până în data de 7 iulie, vremea se va încălzi treptat, iar media temperaturilor maxime va avea valori de la 25 de grade în 5 iulie, până la 32 de grade în 16 iulie. În intervalul 8 — 16 iulie, temperaturile diurne nu vor avea variații semnificative, iar media lor se va situa între 30 și 32 de grade.

Minimele termice vor crește și vor atinge, în medie, 16 grade în data de 8 iulie. Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, vor rămâne relativ constante. Vor fi intervale cu averse în în perioada 7-16 iulie.

La mare
Media temperaturilor maxime va fi de 25-27 de grade, în timp ce a minimelor va scădea, astfel că, în dimineața de 5 iulie, va ajunge să se situeze în jurul valorii de 15 grade. În zilele ce vor urma nu vor fi variații semnificative de temperatură, media maximelor va oscila în jurul a 27 de grade, iar a minimelor în jurul a 18 grade. Vor fi averse, pe arii extinse în data de 3 iulie, apoi pe spații mici, posibil, aproape în fiecare zi.

La munte
Media temperaturilor maxime se va situa între 12 grade în 5 iulie și 18-19 grade între 7 și 16 iulie, în timp ce a minimelor va avea variații de la 7 grade în dimineaţa de 5 iulie, până la 11 grade în jurul datei de 11 iulie. Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi, dar mai ales în prima și după data de 8 iulie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “VREMEA se schimbă radical în BANAT. Cum va fi LA MARE şi LA MUNTE? Ultimul anunţ al meteorologilor

  1. Intrebare de la un timisorean care a locuit in ultimii doi ani pe Marte. Va rog sa-mi spuneti ce, antena mea, se schimba RADICAL?

Lasă un răspuns