Ce legătură a făcut timişoreanca Maria Barna între TRAGEDIA de la „Colectiv” şi Legea fumatului

Tragedia de la Clubul Colectiv continuă să genereze luări de poziții, fiind dezvăluite tot felul de lucruri care ar fi putut preîntâmpina sau limita proporțiile dezastrului. Una dintre ele este Legea fumatului, care, dacă ar fi fost în vigoare, altfel ar fi stat situația.

Legea ar fi interzis fumatul în spațiile publice și ar fi obligat cluburile să dețină detectoare de fum, care ar fi putut limita dimensiunea nenorocirii.

Maria Barna, fost deputat și actual angajat al parlamentului, spune că legea a trecut de Senat, dar că stă blocată încă din luna martie la Comisia de sănătate a Camerei Deputaților, care este fot decizional în acest caz.

De-abia după ce va primi aviz favorabil, va putea fi trimisă președintelui pentru promulgare. Tragedia, însă, s-a produs deja…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce legătură a făcut timişoreanca Maria Barna între TRAGEDIA de la „Colectiv” şi Legea fumatului

  1. Legea privind interzicerea fumatului in spatii publice sta blocata in parlament si datorita intereselor patronilor care risca sa-si piarda mare parte din clientela.
    Nici macar legea aflata in vigoare de peste 10 ani cu privire la separarea spatiilor fumatori/nefumatori nu se aplica, ce sa mai speram ca adoptam alte legi mai draconice. Toti de la parlamentari, autoritati locale pana la pompieri si scoli prin educatia data sunt vinovati de asemenea tragedii!!

Lasă un răspuns