Unui şofer de autobuz din Timiş I S-A FĂCUT RĂU la volan! Ce a urmat, vedeţi VIDEO!

Soferul unui autobuz al unei firme a fost implicat intr-un incident petrecut, miercuri dimineata, in zona Unic din municipiul Lugoj. Martorii spun ca acestuia i s-ar fi facut rau la volan si ar fi suferit un infarct.

In momentul in care s-a intamplat nefericitul eveniment autobuzul era gol si circula dinspre Podul de Beton spre strada Timisoarei, dar soferul nu a mai apucat sa faca virajul si s-a oprit pe contrasens, in fata comerciantilor de flori de pe strada Ion Huniade, la o mica distanta de masinile parcate in zona.

Barbatul a coborat singur din autobuz si a fost preluat de un echipaj de ambulanta care l-a transportat la spital. Agentii de la Politia Locala au fluidizat traficul pana la sosirea reprezentantilor firmei care au mutat autobuzul.

Din fericire, in urma incidentului nu au rezultat pagube sau victime omenesti. Incidentul a fost surprins de o camera de supraveghere amplasata in apropiere.

Sursa: lugojonline.ro

 

1 Comments
ion 04/11/2015
I sa facut rau din cauza programulu,i se lucrează de dimineață până seara 4-5 curse dormim cate 4 ore maxi terminam programu la 12 seara si incepem la 4 dim. Asa lucra toate firmele de transport persoane conventi la fabrici