Ce avere are jandarmul care a furat 50 de lei de la o fetiţă

Jandarmul cercetat penal, după ce a găsit o bancnotă de 50 de lei, pierdută de o fetiţă într-un supermarket din Slobozia, şi pe care a refuzat să o înapoieze, are două maşini, două terenuri şi o casă, potrivit declaraţiei de avere.

Jandarmul, care are grad de colonel şi este şeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, este cercetat penal pentru furt, după ce părinţii fetiţei l-au reclamat la Poliţie.

Totul după ce bărbatul a găsit 50 de lei, pe jos, într-un supermarket, iar când fetiţa care pierduse banii i-a cerut înapoi, acesta a refuzat să îi înapoieze.

Mai mult, el chiar şi-a plătit cumpărăturile cu banii fetiţei.

Potrivit declaraţiei de avere din anul 2018, colonelul are două maşini, două terenuri, dintre care unul la Constanţa, şi o casă în Slobozia.

Averea jandarmului care a furat 50 de lei de la o fetiţă

Conform declaraţiei completate pe data de 21 mai 2018, colonelul din cadrul IJJ Ialomiţa are în proprietate un teren intravilan de 1000 de metri pătraţi, în Slobozia, dobândit în anul 2005.

În anul 2008, jandarmul acuzat că a furat bani de la o fetiţă a cumpărat un alt teren intravilan, tot de 1000 de metri pătraţi, în comuna 23 August din judeţul Constanţa.

În Slobozia, jandarmul are o casă cu suprafaţa de 147 de metri pătraţi, pe care a construit-o împreună cu soţia.

La capitolul maşini, jandarmul a trecut în declaraţia de avere un autoturism marca Renault fabricat în 2004 şi un autoturism marca Peugeot fabricat în 2005.

Jandarmul are o datorie de 35.000 de euro la o bancă, în urma unui împrumut contractat în anul 2007 ce are scadenţa în anul 2032.

Declaraţia de avere a mai arătat că jandarmul a încasat un salariu anual de 61.722 de lei de la IJJ Ialomiţa, conform observator.tv.

4 Comments
Dorel 02/02/2019
Colonel cu numele, jidodie cu renumele. Țară de hoți, dorele.
ghiocel trandafir poanta 02/02/2019
ăsta sigur a fost la bucuresti pe 10 august. nu va păti nimic are grijă dracnea carmen dan si apărătorul hotilor tudorel toader .ba dimpotrvă va fi făcut general si va primi si despăgubiri.
Ludovic 01/02/2019
Într-adevăr , un profil moral ,, deosebit ,, , pentru domnul colonel , si foarte multă minte , ce si a spus dînsul în sinea sa , ce mare lucru , doar nu m a văzut nimeni , intr un loc împînzit de camere de supraveghere , si , da , trebuie sa il si intelegem , asa , omenește , are salariul mic , munca este multa , grea , pensia la fel , ...
Dan A. 01/02/2019
Noroc cu justitia si ziarele, altfel anul viitor domnul colonel isi mai facea o casa sau isi mai cumpara un teren, in functie de cati banii pierd copiii in Slobozia.