Caz șocant, la Reșița. Bărbat în costum, găsit inconștient, pe stradă. Lângă el era un plic

barbat lesinat resita

Un bărbat din Reşiţa a fost transportat la spital după ce a fost găsit căzut, inconștient, pe trotuar, de către un jandarm aflat în timpul liber. Lângă el avea şi un plic în care se afla suma de 4.000 lei.

„Plutonierul major Ionaşcu Constantin, din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa, duminică dimineaţa, în jurul orei 8,00, pe strada Bârzăviţa, din municipiul Reşiţa, a văzut o persoană căzută pe partea pietonală. Jandarmul a încercat să vorbească cu bărbatul, dar acesta era în stare de inconştienţă, fapt pentru care a sunat la numărul de urgenţă 112, menţionând faptul că lângă persoana în cauză se află şi un plic în care se află suma de 4.000 de lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu, citat de realitateaderesita.net

CITEȘTE ȘI: Oameni ai străzii, câini cu stăpâni nepăsători, acte de vandalism. Probleme în parcurile din Timișoara

La faţa locului a sosit un echipaj de ordine publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin, care l-a şi preluat pe bărbat.

Banii au fost predaţi personalului medical pe bază de proces-verbal, urmând a fi înmânați familiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *